Mitchell Bosch

Ik ben een toegewijde multimedia designer, creatieveling, performer en full-time digital nomad.
Ik woon sinds mei 2023 in een zelfgebouwde camper en trek hiermee door Nederland en omstreken. Vanuit dit verrijdbare huisje ben ik het liefste bezig met maken en creativiteit, in de vorm van web en multimedia design.

Mijn achtergrond als multimedia designer helpt me intuïtieve en boeiende gebruikersinterfaces te creëren. Deze zien er niet alleen esthetisch mooi uit maar deze zijn door onderzoek geaard in een diepgaand begrip van de principes van design, waaronder kleurtheorie, typografie en lay-out. Dat helpt me ook met het ontwerpen van boeiende visuele content voor verschillende platforms. Of het nu gaat om het ontwerpen van opvallend grafisch ontwerp, het produceren van overtuigende video's of het creëren van een poster of huisstijl.

Tijdens mijn Master Media Technology heb ik geleerd grondig te onderzoeken en verifiëren waar ik mee bezig ben. De passie voor nieuwe technologieën en mediakunst kwam tijdens deze studie tot zijn recht. In opdracht van jou, of samen met jou integreer ik deze kennis en maken we samen elke keer weer iets bijzonders.

'' The role of the designer is that of a very good, thoughtful host anticipating the needs of his guests''
-
Charles Eames

Samen aan de slag?

Plan direct een afspraak in mijn agenda, email me met je ideëen of bel me direct.

Email mij
Contact image